Ongeveer 4 maal per jaar krijgt de kerkelijke gemeente Polsbroek en Vlist een uur uitzendtijd in het programma Churchtime.

Alle kerkgemeenschappen in de omgeving komen hier in aan de beurt via een opgemaakt schema. Als kerkelijke gemeente Polsbroek en Vlist zijn wij hierin erg vooruitstrevend door een compleet programma aan te leveren. Dit programma bestaat als basis uit een ingesproken overdenking van de dominee (indien vacant een kerkraadslid), een kinderverhaal en enkele gedichten. Hier wordt een compleet programma van gemaakt met muziek en aankondigingen tussendoor. We wijken weleens van deze basis af d.m.v. een getuigenis of een speciaal thema. Dit gaat altijd in overleg met het team van Churchtime.

Dit programma is altijd op zondag tussen 11.00 en  12.00 uur op RTV9 (98.3 FM of Caiwaykanaal 808). Gezien het tijdstip en de zeer slechte ontvangst hebben weinig gemeenteleden weet hiervan of naar een uitzending kunnen luisteren. Als makers van deze uitzendingen vinden we dit zeer jammer. We maken een programma namens de kerk en willen graag dat gemeenteleden dit kunnen beluisteren en eventueel hun mening kunnen geven of met nieuwe ideeën kunnen komen.

We hebben besloten deze complete uitzendingen op de website Soundcloud te plaatsen, zodat u de uitzendingen hier kunt terugluisteren.

Wil jij of u aan deze uitzending meewerken of heb jij een getuigenis een mooi verhaal en mooi gedicht of andere vernieuwende onderwerpen,  kunt u mailen naar r.heitman@solcon.nl. Schroom hierin niet; alles wordt van tevoren opgenomen, lukt er iets niet wordt dit gewoon opnieuw gedaan.

Met vriendelijke groeten,
De makers René Heitman  en Cor Temmer